FCBQ

Resultat enganyós

El Barça Lassa defensarà el títol després de desfer-se d’un Baxi Manresa que va aguantar 25 minuts (52-51) mentre Toolson va estar encertat (21 punts)

És l’MVP del matx amb 15 punts i Pustovyi no va jugar

barça 78 manresA 63

BARÇA LASSA:Heurtel (12), Blazic (6), Claver (9), Singleton (6), Tomic (15) -cinc inicial-, Pangos (6), Smits (6), Oriola (13) i Kuric (5). 27/37 de 2. 1/15 triples (Kuric). 21/29 lliures. 31 rebots (5 Tomic). 13 assistències (4 Heurtel) i 89 de valoració (22 Tomic).BAXI MANRESA:Gintvainis (9), Toolson (21), Pere Tomàs (2), Lukovic (8), Sakho (6) -cinc inicial-, Orrit, Pablo Pérez, Jou, Lundberg (8), Sima, Del Aguila (2) i Vene (7). 16/32 de 2. 8/29 triples (3 Gintvainis, 3 Toolson, 1 Lukovic i 1 Vene). 7/11 lliures. 23 rebots (4 Sakho, 4 Sima i 4 Jou). 11 assistències (4 Toolson) i 37 de valoració (20 Toolson).PARCIALS:16-16, 19-17 (35-33); 24-20 (59-53) i 19-10 (78-63).

El Barça buscarà avui (20 h, Esport3) el seu desè títol consecutiu després de desfer-se d’un tocat Baxi Manresa que va poder aguantar el potencial blaugrana fins que Toolson va estar encertat. Els de Peñarroya, però, van mostrar ser competitius.

El primer quart va arrencar amb el Barça manant (11-4) però la resposta va ser un 0-12 amb exhibició de Ryan Toolson exhibint el seu canell privilegiat i la importància cabdal que tindrà per al Baxi Manresa. Toolson va anotar nou punts i va liderar els manresans contra un Barça Lassa que no se sentia còmode amb la defensa manresana. Però en el segon quart els de Pesic van fer un pas més sobretot a còpia de passades interiors a Tomic. El croat no tenia rival dins la pintura i ni les rotacions dels seus defensors servia per frenar-lo (11 punts amb 4/4 de dos). El parcial de sortida en aquest segon període dels blaugrana ho deia tot: 9-0 (25-16). Però abans del descans els de Joan Peñarroya van tornar a mostrar el segell del tècnic egarenc de no donar cap acció per perduda i abans del descans ja s’havien tornat a posar dins el matx (35-33).

En el tercer quart Toolson va aguantar el seu equip anotant amb molta confiança (52-51 amb el nord-americà anotant 19 punts) però la qualitat del Barça i la major rotació li va permetre ser més agressiu en defensa i a partir de llavors els manresans van quedar encallats en atac patint per sumar punts (63-53). El darrer quart la renda es va mantenir sempre a favor del Barça sense patir en cap moment pel triomf.

Renfroe no debuta

El base, que havia arribat 24 hores abans a Manresa, va estar a Lleida però no va jugar. Va estar al costat dels lesionats Doellman i Álvaro Muñoz. Va debutar l’estonià Vene, fitxatge temporal. Pels blaugrana Ribas no va jugar i va quedar fora de la convocatòria Atoumane Diagne. Dels joves que han fet la pretemporada Sergi Martínez no va viatjar.

ELS VESTIDORS

Ha estat un partit físic i encara no en podem treure conclusions, però estem en la línia que volem
Svetislav Pesic
Encara ens falten cames i això s’ha vist sobretot en el tram final, quan ens ha mancat energia per competir
Joan Peñarroya

Tomic i Oriola, nous capitans

El Barça Lassa ja ha trobat el substitut de Juan Carlos Navarro en la capitania de l’equip. El primer capità serà Ante Tomic, el jugador que fa més anys que defensa la samarreta del primer equip, mentre que el segon capità serà Pierre Oriola, un dels referents de l’afició. Navarro, per cert, no va estar ahir al Barris Nord.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)