Mundial

A les ordres de Scariolo

Mundial. El català Carles Marco és a la selecció espanyola com a tècnic convidat després de ser ajudant a Manresa (ACB) i dirigir l’Oviedo (LEB Or)

La selecció espanyola està concentrada des de diumenge per preparar els dos partits classificatoris per al mundial que jugaran divendres a Ucraïna i dilluns a Madrid contra Letònia. A banda dels dos catalans de l’equip (Paulí i Oriola) hi ha el badaloní Carles Marco, que després de la seva trajectòria com a ajudant a Manresa (ACB) de Jaume Ponsarnau, Borja Comenge i Pedro Martínez va fer el salt com a primer entrenador en la LEB Or a l’Oviedo, on ha brillat els últims tres cursos. Ara rep el reconeixement per estar al costat de Scariolo: “Estic agraït a la confiança que m’han donat, soc amb els millors, són dies intensos en què estic aprenent i és un pas més en la meva carrera com a tècnic.” Marco va ser medalla d’or en l’europeu sub-20 el 2016 amb Espanya i a l’estiu va ser tècnic ajudant en els Spurs en la lliga d’estiu de l’NBA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)