Més bàsquet

Mor Patrick Baumann, secretari general de la FIBA

Bàsquet. El dirigent del bàsquet europeu ha patit un atac de cor durant els Youth Olympics que es disputen a Buenos Aires

Patrick Baumann, secretari general de la FICA i membre del COI, ha mort avui a Buenos Aires a causa d’un atac de cor. Segons un comunicat emès per la FIBA, Baumann, nascut a Basilea fa 51 anys, ha rebut atenció mèdica però no han pogut fer res per salvar-li la vida. Baumann va ser jugador, entrenador i àrbitre, i en el 1994 entra a la FIBA com a advocat. En el 2002, accedeix al lloc de secretari general. A més, des del 2007 era membre del Comitè Olímpic Internacional.

“El bàsquet ha perdut un líder, un advocat i un amic. Els nostres pensaments estan amb la família de Patrick, amb la seva dona Patricia i els seus dos fills en aquest moment tan tràgic”, ha afirmat la FIBA en un comunicat. El president de l’organisme, l’argentí Horacio Muratore, ha afirmat que Baumann “era un amic molt proper a mi i per a incomptables persones de la família del bàsquet i de l’esport”. Les mostres de condol han arriabt d’arreu, també de aprt de l’ACB i la federació espanyola de bàsquet. “Hem perdut un home excepcional i a un dirigent brillant, aliat de la nostra federació al llarg dels anys”, ha piulat el president de la FEB Jorge Garbajosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)