FEB

El Quart, habituat a patir

Bàsquet. EBA. L’equip de Carles Ribot continua amb el ple de triomfs

QUART 72 MARTORELL 68

CB QUART-GERMANS CRUZ:Bataller (6), Coderch (16), Èric Jiménez (2), Martorell (3), Dos Santos (6) -cinc inicial-, Serra (11), Edu Jiménez (12), Mora (4), Pau Vila (8) i Artacho (4). 19/46 de 2, 8/23 triples (4 Edu Jiménez, 1 Batallé, Coderch, Pau Vila i Martorell), 10/14 tirs lliures, 35 rebots (5 Dos Santos) i 76 de valoració (19 Coderch).CB MARTORELL:Tomeu (8), Catalán (11), Valle (14), Ramón i Fusalba (4) -cinc inicial-, Fonolla (22), Fernández (3), Pujolreu (1) i Llull (5). 19/38 de 2, 6/22 triples (3 Fonolla, 1 Tomeu, Fernández i Valle), 34 rebots (9 Fonolla) i 60 de valoració (24 Fonolla).PARCIALS:12-16, 16-16, 24-23, 20-13.

El Martorell arribava a Quart amb la pressió d’estrenar-se aquesta temporada, ja que encara no havia aconseguit cap victòria en aquest curs. Els locals, en canvi, comptaven tots els seus partits per victòries, i arribaven a la cita amb la moral pels núvols però sabedors que en algun partit la falta de tensió durant alguns minuts els podria haver costat molt cara. I entre la necessitat del rival i potser la confiança excessiva del Quart, el primer període va ser per al Martorell, un molt bon equip, molt compensat, que va fer anar els de Carles Ribot a remolc durant tot el partit. No va ser fins al darrer quart quan els locals van mostrar el seu millor nivell, fent gala de bon pols de canell i matant el partit des de la línia de tres i amb contraatacs ràpids. Pas a pas l’equip va anar pujant la defensa i en el darrer període els jugadors van imposar un nivell molt alt al rival, que no va estar a l’altura i va acabar caient contra un Quart encara invicte.