ACB

Victor Sada es retira

Bàsquet. El ja exjugador s’ha acomiadat en una roda de premsa emotiva i divertida en què ha admès que li hauria agradat acabar la seva carrera “d’una altra manera”

Victor Sada ha anunciat aquest migdia de manera oficial la seva retirada del bàsquet. El badaloní, de 34 anys, ha explicat en roda de premsa que va prendre la decisió a l’estiu perquè “ja no tenia motivació i físicament no estava per tirar coets”. Sada, amb una bona dosi d’humor que ha fet riure a tots els assistents, entre els quals hi havia alguns dels seus exentrenadors i excompanys com Jordi Trias, Roger Grimau i Juan Carlos Navarro, a més de la seva família, ha fet un repàs a la seva carrera i s’ha alegrat de “començar i acabar la meva carrera al Barça”, club al que ha agraït que li cedís el Palau Blaugrana per fer la roda de premsa. “Considero el Palau cada meva, perquè tinc 34 anys i n’he passat 17 al Barça, és mitja vida”.

“M’hagués agradat acabar millor la meva carrera”, ha dit Sada, “però s’ha de mirar amb perspectiva. Això és com la sèrie Lost, que quan comences a mirar-la no t’acaba d’agradar, com el meu inici al Barça, però després vas a Girona, més anys al Barça i ja t’agrada. I, com amb Lost, a molta gent no li ha agradat el final, però a mi sí, i aquest també”, ha argumentat el badaloní, gran amant de les sèries. Sada ha recordat grans moments de la seva carrera com “jugar contra els Lakers, contra Kobe, contra Magic Johnson...” però ha afirmat que el millor és “se’ns dubte, l’Eurolliga de París, va ser un moment magnífic” i assegura que no li ha quedat res per fer durant la seva carrera. “Bé, sí, fer deu triples en un partit”, ha bromejat l’exjugador de Barça, Girona i Andorra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)