FEB

L’Spar Citylift Girona es manté imbatut i líder

Bàsquet. Lliga Femenina. Ha superat l’Al-Qázeres a Fontajau (73-60) mentre que l’Snatt’s Sant Adrià ha perdut a Saragossa (69-57) i continua cuer, sense haver-se estrenat

L’Spar Citylift Girona ha superat l’Al-Qázeres a Fontajau (73-60) i es manté líder de la Lliga Femenina amb el mateix balanç (4-0) que l’Avenida, el Gernika i l’Araski.

Excepte el primer quart (21-20), l’Uni ha dominat clarament a partir del control del rebot, el triple i la transició. A poc de l’intermedi ja manava de 14 (38-24) però en el tercer ha patit més perquè l’Al-Qázeres ha enfangat el joc (50-40). Amb tot, entre Hamtpton (24, MVP de la jornada, amb 33 de valoració) i Murphy (17) han acabat anotant 41 punts i el triomf no ha perillat mai.

Aquest migdia l’Snatt’s Sant Adrià ha perdut a la pista del Mann Filter (69-57) en el retrobament de l’equip català amb quii va ser el seu entrenador la temporada passada en l’estrena a LLF, Fabián Téllez. A la mitja part el partit estava obert (39-34) però en la segona meitat les aragoneses han tingut més densitat en el joc tot i el domini català en el rebot (40 a 30) i la enorme actuació de Mariam Coulibaly (16 punts amb 8/12 de 2, 17 rebots i 30 de valoració), que li ha valgut la segona millor valoració de la jornada. L’Snatt’s continua cuer (0-4).

Ahir el Cadí la Seu vacompetir magníficament a la pista del Gernika (56-51), que ja disposava de tota la plantilla. El pobre 32% en tirs de camp (només Kraker, amb 13 punts, va anotar en dobles dígits) va ser un llast massa gran. L’equip de la Seu es manté en la zona mitjana/alta (2-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)