Eurocopa

L’Spar Citylift signa el tres de tres a Europa (78-58)

Bàsquet. L’Uni, amb Hampton des del salt inicial, no ha trobat oposició en el Györ

Victòria plàcida de l’Spar Citylift Girona contra l’Uni Györ (78-58) en el tercer partit de l’Eurocopa, competició en la qual les d’Èric Surís mantenen la ratxa de triomfs.

Les hongareses, amb Milos Pavlovic debutant a la banqueta, només han plantat cara a l’inici des de la pintura. L’Uni, amb Keisha Hampton al parquet des del salt inicial malgrat no haver-se entrenat des que dissabte es va fer mal a La Seu, s’ha mostrat molt superior a nivell individual i sobretot col·lectiu.

Spanou i Grey, els principals arguments de l’Uni Györ, ja duien tres faltes al segon quart i quan l’Spar Citylift ja s’havia desempallegat del rival al marcador des del triple (42-25, Rosó Buch). La diferència s’ha enfilat als 20 a l’inici del tercer quart (51-31, 23’) i s’hi ha mantingut per sobre; amb l’encert des del perímetre gironí com a fil conductor (10/25).