FEB

El Cadí La Seu s’emporta el derbi (50-59) a la pista de l’Snatt’s Sant Adrià

Lliga femenina. El conjunt pirinenc ha arribat a dominar per 26 punts, però en l’últim tram de partit, gràcies a una gran actuació d’Ayuso, el Sant Adrià ha estat a punt de remuntar

Victòria del Cadí La Seu a la pista de l’Snatt’s Sant Adrià (50-59), en el derbi català d’aquesta jornada en la lliga femenina. L’equip lleidatà ha arribat a dominar el marcador per una diferència de 16-42, que semblava definitiva, com a conseqüència d’un segon quart nefast de les adrianenques, però en el darrer tram del duel, gràcies a una espectacular actuació d’Aina Ayuso, el marcador ha estat a punt de girar-se. Finalment, però, el triomf ha caigut del costat visitant.

Les mancances en defensa del Sant Adrià s’han fet evidents, un cop més, avui. Molt toves i sense rebot defensiu, les jugadores de Glòria Estopa han posat el triomf en safata al seu rival, que ha marxat al descans amb una diferència de 16-34. Després, la relaxació del Cadí La Seu ha obert les portes de la remuntada, més encara gràcies a la monumental actuació d’Ayuso (24 punts i 20 de valoració). Però no n’hi ha hagut prou. En les visitants, cal destacar el partit de la base Andrea Vilaró, que ha esborrat Meighan Simmons.