Eurocopa

L’Spar Citylift sua de valent per vèncer l’Uniao Sportiva (65-51)

Eurocopa. L’equip gironí manté la imbatibilitat a Europa, però un mal inici i el seu desencert l’han condicionat

L’Spar Citylift continua invicte en l’Eurocopa –feia una setmana que havia assegurat el passi com a primer de grup–, però li ha costat moltíssim trencar avui la resistència de l’Uniao Sportiva (65-51), en un dels partits més grisos que ha fet aquesta temporada. Sens dubte, el que més a Fontajau.

D’entrada, el combinat de les Açores ha despullat l’apatia gironina amb una sortida fulgurant (2-15, 4’). Ha estat en aquest instant quan les locals han decidit posar-se a defensar i, si bé han aconseguit situar-se per davant (20-18, 12’), ha estat un miratge. El seu increïble desencert, en tirs oberts i alliberats, l’ha dut a estar gairebé vuit minuts sense anotar i, a la mitja part, tornava a anar per darrere (23-28).

A la tornada dels vestidors, l’equip gironí ha apujat el to al darrere, però això no li servia de res si no tenia el control del rebot i, en atac, acumulava errades impròpies. El partit ha derivat cap a un final més ajustat del que es podia preveure, amb l’equip de les Açores arribant a somiar amb la victòria (52-47, 36’). Al final, les gironines han segellat el triomf, amb ofici i irreal en el marcador tenint en compte el que s’ha vist a la pista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)