FEB

El Cadí venç un rival directe

Lliga Femenina. Supera el València i fa un pas gairebé definitiu cap a la copa

CADÍ LA SEU 72 VALÈNCIA 63

CADÍ LA SEU:Kraker (8), Díaz (13), Vilaró (14), Bahí (7) i Hempe (4) –cinc inicial–; Sklepowicz, Etxarri (12), Pujol, Aijanen i Richards (14). 20/39 de 2. 7/23 triples (3 Díaz, 2 Kraker, 1 Vilaró i 1 Bahí). 11/17 tirs lliures. 28 rebots (7 Vilaró). 78 valoració (16 Vilaró i Richards).VALÈNCIA:Gómez (4), Abalde (7), Tirera (13), Pina (16) i Davis (6) –cinc inicial–; Moore (4), Garí (7), Díaz (4), Cotano (2), Bettencourt i Brown. 20/40 de 2. 3/13 triples (2 Pina i 1 Garí). 14/20 tirs lliures. 32 rebots (7 Gómez). 57 valoració (15 Tirera).PARCIALS:19-16, 18-18 (37-34), 24-13 (61-47) i 11-16 (72-63).

El Cadí La Seu va derrotar per 72-63 el València en la Lliga Femenina i va fer un pas més cap a la seva classificació per a la copa. El conjunt de l’Alt Urgell va fer un partit complet i en els moments importants es va saber distanciar en el marcador.

El conjunt valencià va començar dominant en el marcador en uns primers minuts de partit força anivellats i va tenir un màxim avantatge de quatre punts (10-14), però el conjunt català va fer un parcial de 7-0 i va arribar al final del primer quart amb avantatge, 19-16. Un altre parcial de 7-0 en l’inici del segon període va portar el Cadí al màxim avantatge de la primera meitat de 10 punts (33-23) a quatre minuts per al descans. El valència, però, va saber reaccionar i al descans només perdia de tres (37-34).

El conjunt valencià va mantenir la seva dinàmica d’encert en l’inici del tercer quart i es va arribar a posar a davant en el marcador (42-43). Andrea Vilaró i Georgina Bahí van tornar a donar avantatge al conjunt local i el van portar a la màxima diferència al seu favor en el primer minut de l’últim quart, amb quinze punts (62-47). El València va continuar lluitant i el Cadí va intentar controlar el joc, fins que va aconseguir la victòria.