Més bàsquet

40 anys sent una referència júnior mundial

Torneig júnior de l’Hospitalet. Arriba a la quarta dècada amb un cartell de luxe tot i la baixa d’última hora de l’NBA Africa Academy

L’Hospitalet de Llobregat arriba al 40è aniversari del seu prestigiós torneig júnior, per on han passat milers de jugadors, molts de referència, com ara últimament Printezis, Lorbek, Rudy, Josh Smith, Shved, Mirotic, Valanciunas... El torneig arriba a la quarta dècada després de separar el seu camí de l’Eurolliga, que ha apostat pel projecte de l’Alqueria a València, que és on es va decidir el bitllet per jugar la final a vuit de l’Eurolliga. El torneig valencià ja es va decidir diumenge passat però no per això l’Hospitalet ha canviat la seva filosofia perquè és el torneig de referència mundial júnior des de fa molts anys. A més, el cartell és de més qualitat que el que es va veure. Un dels punts d’atracció era l’NBA Africa Academy però és baixa d’última hora i el relleva el Saragossa. També hi seran la vigent campiona, la Penya, i el Barça , i l’amfitrió, l’Hospitalet de Miki Larraz, intentarà arribar lluny. Així mateix, hi participaran els italians de l’Acadèmia Stellazzurra, vigent subcampions d’Eurolliga; un dels planters de referència com el Partizan; l’Alba de Berlín, i el Gran Canària, amb una gran generació.

Grup A
Alba de Berlín, Barça, Gran Canària i Partizan
Grup B
L’Hospitalet, Divina Joventut, Saragossa i Stellazzurra Roma
Avui
10 h. Hospitalet - Stellazzurra Roma
12 h. Joventut - Saragossa
14 h. Partizan - Gran Canària
16 h. Barça - Alba de Berlín
18 h. Stellazzurra Roma - Joventut
20 h. Saragossa. - Hospitalet
Demà
10 h. Alba de Berlín - Partizan
12 h. Barça - Gran Canària
14 h. Stellazzurra Roma - Saragossa
16 h. Hospitalet - Joventut
18 h. Partizan - Barça
20 h. Gran Canària - Alba
6 de gener
10 h. Semifinal-1: 1r A - 2n B
12 h. Semifinal-2: 2n A - 1r B
18 h. Concurs de triples
20 h. Final
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)