FEB

L’Spar Citylift, sense rival a Fontajau (84-34)

Bàsquet. Lliga femenina. Superlativa pallisa de l’Uni al Mann-Filter, que perdia 50-10 després del triple de Murphy a l’inici del tercer quart

El paper de Mann-Filter a Fontajau en aquesta tarda de Reis no arriba ni al qualificatiu de joguina de l’Spar Citylift.

L’Uni no ha trobat qui li plantés cara i, amb un parcial de 10-0, ha deixat el partit resolt en 2:10 (10-2). Que Fabián Téllez fos fidel a les seves rotacions i fes seure la única jugadora que havia anotat (Hersler) a 4:25 per tancar el primer quart (17-6) ha acabat amb pallissa, ja al descans (47-10). Perquè des del desafortunat canvi, Stadium ha anotat una sola cistella en joc, la de Tánia Pérez que estrenava el marcador al segon quart (28-9).

Sense rival, l’equip d’Èric Surís ha seguit a la seva, amb el rigor que ha mostrat aquest darrer mes des d’abans de fer-se amb el primer lloc a la classificació, i amb el debut de Leia Dongue, fitxada aquesta setmana per completar la rotació interior, ha anat augmentant el marge corrent: Colhado (32-9), Murphy (40-9 amb l’addicional), Oma (43-9) i Hampton, sense moure els peus de terra, a plaer (47-10).

El ritme ha baixat a la represa, és clar. Murphy ha arrodonit el marcador al primer atac, de tres (50-10). I només l’honor de peces com Vega Gimeno (7 punts al tercer quart) ha impedit que la diferència anés creixent de manera exponencial malgrat les visitants només hagin anotat 8 punts al darrer quart (4 de Gimeno al final).