Eurocopa

L’MBA Moscou, rival de l’Spar Citylift

Bàsquet. Eurocopa. El conjunt rus ha guanyat 59-60 en el partit de tornada de l’eliminatòria amb el Botas Spor (77-76 a l’anada el dia 3)

L’Spar Citylift haurà de viatjar a la capital russa d’aquí dues setmanes, per jugar-hi l’anada de l’eliminatòria de 16 de l’Eurocopa el 24 de gener (la tornada serà el 31 a Fontajau).

L’MBA Moscou ha guanyat 59-60 el partit de tornada de l’eliminatòria prèvia de la competició continental, posterior a la fase de grups que l’Uni va tancar amb 6-0 de balanç, contra el Botas Spor turc, que dominava el marcador al descans (38-26).

Les russes, que van entrar com a terceres del seu grup rere el Galatasaray turc i l’Energa Torun polonès, tenien un punt de marge després del 77-76 el 3 de gener a Moscou. Varvara Psareva, autora del 57-60 amb un triple a 1:11 per acabar, ha estat la jugadora més destacada de l’MBA, amb 16 punts, 10 rebots i 25 de valoració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)