FEB

L’Spar Citylift i el Cadí se’n van a la copa amb victòries

Lliga Femenina. Les de la Seu d’Urgell s’han imposat en el duel català contra l’Snatt’s Sant Adrià

L’Spar Citylift Girona ha aconseguit el seu objectiu d’afrontar el parèntesi de la copa mantenint la dinàmica guanyadora a Lliga Femenina (16 triomfs seguits) i retenint el lideratge en la competició.

L’equip gironí s’ha imposat a la pista de l’Ensino (65-82) en un resultat que no descriu les problemes que les d’Èric Surís s’han trobat sobre la pista. El rival li ha posat moltes dificultats i tot i les seves limitacions, ha venut caríssima la seva pell. De fet, manava a l’inici del darrer parcial (58-55, 31’), però no ha tingut prou benzina per resistir fins el final. Les gironines, amb més rotació i arguments, han imposat el seu major fons d’armari per rebentar-ho tot en els últims minuts i tenir un final plàcid. Murphy, amb 17 punts (15 precisament en aquest darrer quart) ha estat la màxima anotadora de l’equip.

A La Seu d’Urgell, el Cadí s’ha emportat l’enfrontament de rivalitat catalana contra l’Snatt’s Sant Adrià (82-69). Les liles han mantingut la igualtat fins a la mitja part, però les locals han intensificat la defensa en el tercer quart i han obert una escletxa superior als deu punts que han pogut mantenir fins el final. Andrea Vilaró, amb 17 punts i 8 assistències, ha estat la millor del Cadí, mentre que Milica Jovanovic, amb 16 punts, ha estat la més destacada de l’Snatt’s.

El Cadí continua en la zona alta i l’Snatt’s torna a ocupar plaça de descens per la victòria del Zamarat a casa seva contra el Mann Filter.