FEB

El gran dia del Cadí

La copa. S’estrena aquesta tarda (19.30 h) en el torneig enfrontant-se a l’amfitrió, l’Araski. “La primera condició és que ens ho hem de passar bé, com tota la temporada”, explica Bernat Canut

El Cadí la Seu debuta avui (19.30 h) en la copa, contra l’amfitrió, l’Araski, al qual va guanyar per 55-69 fa dos mesos. Ho fa, l’equip de la Seu, en plena efervescència. És quart en la lliga, tindrà el suport d’aficionats a Vitòria i el partit se seguirà en directe al Palau d’Esports, ple cada quinze dies.

“La primera condició és que ens ho hem de passar bé com hem fet tota la temporada. Les jugadores ho fan i venim a recollir el premi del començament de lliga”, diu Bernat Canut, el tècnic del Cadí, que assegura que està centrat només en l’avui. “Sabem que l’hem d’afrontar al cent per cent. L’Araski està fent una bona temporada. Va crear problemes al Girona [67-58 amb 42-50 al tercer quart] i tindrà el factor local”, argumenta l’entrenador, que s’espera un rival amb molta motivació des del minut 1. “La primera meitat serà molt important i l’equip que toqui abans de peus a terra i cometi menys errors no forçats començarà manant”, explica Canut. L’Araski va perdre per 50-60 contra el Guipúscoa diumenge a Mendizorrotza, l’escenari de la copa i el mateix lloc on quinze dies abans havia superat per 71-48 el Gernika, tercer en la lliga.

La Seu té en Andrea Vilaró la jugadora franquícia. Un mal partit a Fontajau (-4 el 3 de febrer en el 71-56) és l’excepció del seu dolç estat. Acabava de fer la seva millor actuació personal amb 29 de valoració contra el Gernika, va establir l’aleshores sostre de la lliga sis dies després de Girona (36) i dissabte va tornar-hi, contra el Sant Adrià: 24 amb 17 punts, un més que la capitana, la gironina Geo Bahí, que juga la copa per tercer cop després de la primera de l’Uni el 2012 i de ser-hi amb el Burgos el 2014.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)