FEB

Èric Surís

Tècnic de l’Spar Citylift

“De seguida ens hem sentit bé”

“El primer quart l’hem jugat amb millors sensacions, no s’ha assemblat gens al partit de dijous. Hem jugat amb confiança i sense aquell punt d’ansietat que vam tenir dijous. La primera part ha estat més igualada i en el tercer quart hem pogut canviar la dinàmica i fer el joc que nosaltres preferim” va dir Èric Surís després de la classificació per a la final de la copa, la tercera seguida per a l’Uni, coincidint precisament amb la seva presència a la banqueta. L’entrenador va valorar les alternatives defensives que havien fet servir per obrir forat en el marcador després d’una primera meitat en què el Cadí es va mostrar sòlid, des del rebot ofensiu. “És obvi que en els números destaca molt, però hem de recordar que fa mesos que està fent bons partits i que en aquest ha destacat més. Des del primer entrenament hem vist que és una jugadora amb molta projecció”, va afirmar Surís amb relació a l’actuació de Júlia Reisingerova, estel·lar ahir amb 10 punts en el descans (5/5) i 26 al final (11/13).

“Les cames pesaven i quan ens han carregat el joc interior ja ens ha costat molt”, va dir Bernat Canut, que va reconèixer la influència de Reisingerova: “Juga molt bé d’esquena i fa servir molt bé el cos. Havíem preparat que ens tancaríem però, després amb Murphy a fora, no és gens fàcil.” “Estem afectades però marxem satisfetes de la nostra feina, la que hem fet fins ara i la que volem continuar fent fins a final de temporada”, va dir Yurena Díaz.

NÚRIA MARTÍNEZ

“Hem d’estar contentes i orgulloses del que estan fent l’equip i el club”

“No s’hauria d’haver jugat així”

Bernat Canut va ser taxatiu, després de la seva compareixença, en referència a l’incident amb el marcador. El tècnic va voler deixar clar d’entrada que no havia influït en el resultat, però, també, que aquest és un dels dèficits més clamorosos respecte al masculí. Qüestionats després sobre la reacció de Canut, Núria Martínez i Èric Surís hi van dir la seva. “Ens condiciona molt, però ens hi hem d’adaptar”, va dir la base. “No és l’ideal però és tot molt nou”, hi va afegir Surís. La de la FEB s’argumentava en la finestra televisiva i el vistiplau dels àrbitres. Reglament en mà, es podia jugar amb la informació del temps, de possessió i de quart, als marcadors a peu de pista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)