Eurocopa

Reisingerova no viatja a Lió i és baixa pel partit de demà

Eurocopa. La pivot txeca es va lesionar en un genoll en la final de copa i encara té un important edema muscular

L’Spar Citylift se n’ha anat aquest matí cap a Lió en autobús, on demà disputarà l’anada dels quarts de final de l’Eurocopa a la pista de l’Asvel (20 h).

En l’expedició gironina, finalment no hi era Julia Reisingerova. La pivot txeca va fer-se mal al genoll el diumenge passat en la final de copa i, per bé que no té cap lesió greu, presenta un edema muscular important i dolorós que recomanen repòs. Per tot plegat, el cos tècnic ha cregut convenient que el millor era que es quedés a Girona. La seva baixa és especialment delicada ja que, a Europa, Èric Surís no pot comptar amb Dongue. Per tant, la rotació interior es queda reduïda a Colhado –i arrossega molèsties–, Hampton i Bea Sánchez. També està minvada físicament, a l’espatlla, Núria Martínez.

“La plantilla està minvada físicament i ens enfrontem al líder de la lliga francesa, que és la més física d’Europa, però anímicament l’equip està sencer i amb ganes d’afrontar aquesta eliminatòria”, explica Èric Surís, que té clar que l’equip ha de tenir serenor perquè hi ha un partit de tornada a Fontajau, la setmana que ve, el dijous 14.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)