FEB

El Cadí puja al tercer lloc i el Sant Adrià s’enfonsa

Bàsquet. Lliga femenina. L’equip de Bernat Canut lliga el setzè triomf (77-56) i amb la derrota del Gernika està darrere Uni i Avenida, que demà es juguen el primer lloc. A Vitòria, debut amarg de César Aneas com a relleu de Glòria Estopà (68-67)

El Cadí la Seu ha guanyat 77-56 el Càceres, en el seu retorn a casa després de debutar a la copa i de la victòria a València d’avui fa una setmana, que ja llavors permetia a les del Pirineu tenir de cara ser quartes disposar del factor pista en els quarts de final al play-off. Però és que la setzena victòria del Sedis i la segona desfeta seguida del Gernika, avui a la pista del Bembibre 71-62, deixa l’equip de Bernat Canut tercer a la classificació.

I si a La Seu d’Urgell tot són flors i violes, el Sant Adrià ha topat aquesta tarda amb una derrota molt cruel en el primer partit de César Aneas com a màxim responsable tècnic de l’Snatt’s després de la destitució de Glòria Estoà. Un triple amb falta sobre Drameeh a 4 segons del final amb 64-67 al marcador ha permès l’Araski capgirar el resultat al final i guanyar 68-67.

Demà, l’Spar Citylift es juga a Salamanca (18 h, Teledeporte) bona part de les opcions al seu segon títol de lliga. Ho fa, l’Uni, a Würzburg, un escenari prohibit des que l’abril del 2015 amb Roberto Íñiguez a la banqueta i Noe Jordana a la pista (21 punts amb 5/8 triples) la final es va posar de cara per sentenciar-la, el dia de Sant Jordi en la memorable diada a Fontajau. Des d’aleshores, tres derrotes en la lliga regular, dues en la supercopa i cinc en el play-off pel títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)