FCBQ

El Salt s’ensorra en l’últim quart contra l’Olivar

Bàsquet. EBA. Guanyava de tres, però només va fer deu punts en els últims minuts

SALT 72 OLIVAR 78

SALT:Capell (4), Sima (2), Sabatés (10), Juanola (21), Grau (7) –inicial–; Pujolràs (2), Ferragut (11), Carrera, Planas (11) i Garcia (4). 21/34 de dos. 6/31 triples (2 Juanola i 1 Ferragut, Planas, Garcia i Sabatés). 12/21 tirs lliures. 35 rebots (8 Juanola). 16 assistències (3 Capell i Planas). 70 de valoració (21 Juanola).OLIVAR:Pradilla (9), Lobaco (10), Etxeguren (6), Krejci (23), García (10) –inicial–; Corrales (2), Ascanio (10), Calvo (4), Vicente (4), Belmonte i Ruesca. 18/33 de dos. 8/23 triples (3 Krejci, 2 García i 1 Pradilla, Lobaco i Vicente). 27 rebots (8 Pradilla). 13 assistències (5 Lobaco). 80 de valoració (23 Krejci).PARCIALS:22-19, 18-20 (40-39), 22-20 (62-59) i 10-19 (72-78).COMENTARI:El Salt va ensorrar-se en l’últim quart i va desaprofitar una ocasió d’or per aconseguir la segona victòria de la temporada. Tot i dominar en el tercer descans (62-59), l’equip saltenc només va ser capaç de fer deu punts en els últims deu minuts i l’Olivar va poder remuntar.