ACB

El MoraBanc anuncia el retorn de Landing Sanè

ACB. Firma fins a final de temporada i arriba per cobrir la baixa per lesió de Stevic

L’endemà de perdre el primer partit de la semifinal de l’Eurocopa a Berlín contra l’Alba, el MoraBanc ha fet oficial aquesta tarda el fitxatge fins a final de curs de Landing Sanè. El pivot francès (2,11m, 1990) arriba per cobrir la lesió de Stevic, operat a principis de març d’una fractura al radi del braç esquerre. La previsió és que el pivot serbi no pugui estar disponible fins al maig.

El club de Principat coneix a la perfecció Sanè ja que hi va militar la segona part del curs passat. Hi va firmar 7,7 punts i 2,8 rebots en l’ACB. “Tot i no tenir les mateixes característiques que Stevic, la seva polivalència [pot jugar la posició de quatre i també de cinc] el converteix en una molt bona incorporació i que, a més, ens donarà rendiment immediat”, ha destacat el general manager, Francesc Solana. El MoraBanc serà el tercer club de l’interior en el present curs. Va iniciar-lo al Levallois francès, i ara estava en el Mornar Bar de Montenegro. En l’Eurocopa, hi va acreditar 11,8 punts i 6,8 rebots en 27 minuts de mitjana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)