Eurocopa

Laia Palau: “L’ambient al pavelló serà angoixant”

Si algú en la plantilla gironina coneix el pa que s’hi dona al Palais des Sports, és Laia Palau. N’ha tastat l’ambient un grapat de vegades, tant en les dues etapes en el Bourges com en l’Eurolliga: “Si l’altre dia a Fontajau eren 70 i ja feien soroll, imagina’t allà! És un pavelló petit, baix i on només hi caben 1.500 espectadors. L’ambient serà angoixant.” La base de l’Spar Citylift creu que la reacció de l’altre dia en el darrer quart haurà posat en estat d’alerta el BLMA: “Sortiran preparades. Es van sorprendre l’altre dia de la nostra capacitat de reacció i no voldran que es torni a repetir. Ara ja saben que som un equip canyero, que es baralla i que, per molt que estigui al darrere, no ens rendim mai.”

Palau desvincula el partit d’avui del fet que s’hagin lligat tres derrotes, dues d’elles en Lliga Femenina: “Les circumstàncies fan que ara no puguem afrontar totes dues competicions al cent per cent. Espero que guardem totes les energies i la concentració de la setmana per a aquest partit. Estem fent història, però tenim una oportunitat d’or de fer-ne més i jugar una final. Anirem a totes, a competir al màxim i a jugar una mica amb la seva pressió, que la tenen, ja que juguen a casa i són, per plantilla, superiors.” Sobre la fragilitat en les posicions interiors, té clar quin és el camí perquè no es noti: “El que cal és imprimir ritme i ser agressives perquè no tinguin fluïdesa en atac. Si juguen a llegir i a buscar avantatges en la zona, ho passarem malament i és possible que ens passin per sobre. Hem d’intentar jugar 40 minuts, amb activitat, com quan vam fer la remuntada a Fontajau dijous passat.”

LA REFLEXIÓ

Tenim avui una oportunitat d’or. Hem de guardar tota l’energia i la concentració per a aquest partit
Laia Palau
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)