Eurocopa

Èric Surís

Tècnic de l’Spar Citylift

“Hem de valorar tot el que hem fet”

Després d’admetre la superioritat del rival, Èric Surís va reivindicar tot el camí traçat en l’Eurocopa: “Hem de valorar tot el que hem fet i anar-nos-en amb el cap ben alt. Hem remat molt, superant adversitats de tota mena i eliminatòries molt i molt dures.” “No ens hem d’avergonyir d’haver perdut de 30. Em quedo amb l’actitud de l’equip en la segona part. Tot i tenir-ho tot perdut, ningú ha fet la guerra pel seu compte o s’ha esborrat, sinó que tothom ha treballat fins al final”, va destacar el tècnic.

Quant al partit, va ser explícit: “Hem començat bé, ordenades, però fallant massa. Això et va restant confiança i elles ho ficaven tot amb el cul. Ens hem vist 10 o 12 avall i tot ha fet pujada.” “En el segon quart, ha estat una allau i no ens hem vist capaces de contrarestar-ho, ens han trencat amb contracops i triples”, va destacar Surís, que va referir-se a l’ambient: “Impactant, perquè no ens sentíem ni a mig metre. El més dur en el que hem jugat, possiblement.” I, per acabar, va lamentar la poca sensibilitat de la FEB per haver de jugar demà contra el Bembibre: “Continuarem remant i iniciant la reconstrucció perquè no oblidem que hem perdut l’MVP [Colhado]. Ens hem d’ajustar i preparar bé el play-off.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)