FEB

L’Snatt’s sobreviu al Ferrol i s’ho jugarà tot en l’última jornada

Bàsquet. Lliga Femenina. Ha de vèncer l’Avenida i esperar la derrota del Zamarat per eludir el descens

L’Snatt’s Sant Adrià ha fet la feina aquesta tarda a la pista del Ferrol (66-80) i es manté viu en la lluita per a la permanència, gràcies al cop de mà del Cadí la Seu, que va vèncer a la pista del Zamarat (85-96). En l’última jornada, la setmana vinent, les liles no ho tenen gens fàcil per salvar-se. Han de vèncer l’Avenida al Marina Besòs i esperar la patinada del Zamarat a la pista del Bembibre.

La segona victòria seguida de l’Snatt’s ha estat agònica. Després d’arribar a disposar d’un +26 a principis de tercer quart (20-46), les liles s’han desprogramat i l’equip gallec, que hauria pogut fins i tot guanyar, ha forçat la pròrroga. Allà, però l’equip ha resistit i ha pogut mantenir-se en vida en la pugna per la salvació. Simmons, amb 18 punts, ha estat la millor de les de Sant Adrià.

A Zamora, el Cadí la Seu ha assegurat la tercera posició a la fase regular, passi el que passi en l’última jornada. Ho ha permès la derrota del Gernika a casa contra el Guipúscoa en el derbi basc (70-82). Kraker (16 punts) ha estat la millor de les de Bernat Canut, on fins a cinc jugadores han anotat en dobles dígits. Finalment, l’Spar Citylift ha arrodonit el ple de victòries català, superant el Bembibre (72-51). Després del desgast europeu de dijous a Montpeller, li ha costat a l’equip gironí trobar el pols al partit, però ha acabat imposant la seva llei en el darrer quart. Hampton, amb17 punts, ha estat la millor de les locals, que acabaran la fase regular segones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)