FEB

La victòria s’esvaeix

EBA. El Quart domina tot el partit contra el Tarragona, que remunta al final amb un festival de triples de Mbaye

QUART 61 TARRAGONA 62

CB QUART:Masllorens (13), Serra, Bataller (6), Coderch, Èric Jiménez (10) –cinc–; Edu Jiménez (6), Mora (3), Vila (12), Artacho (4) i Dos Santos (7). 14/39 de dos. 9/28 triples (3 Masllorens, 2 Èric Jiménez i Vila i 1 Edu Jiménez i Mora). 6/8 tirs lliures. 34 rebots (12 Masllorens). 13 assistències (4 Edu Jiménez i Vila). 60 de valoració (21 Vila).CB TARRAGONA:David Fernández (5), Duch (6), Zanca (11), Torres (6), Mbaye (28) –cinc–; Fàbregas, Loras (2), Tugores, Sorolla (2), Daniel Fernández (6) i Guixens. 13/30 de dos. 9/25 triples (8 Mbaye i 1 David Fernández). 9/13 tirs lliures. 35 rebots (12 Mbaye). 5 assistències (2 Torres i David Fernández). 57 de valoració (34 Mbaye).PARCIALS:14-13, 17-8 (31-21), 13-22 (44-43) i 17-19 (61-62).

Al Quart se li va escapar la victòria de les mans després de dominar tot el partit contra el Tarragona. En el primer temps va aconseguir un avantatge de deu punts gràcies a la bona feina sobre Adrià Duch i Ferran Torres, els dos homes més perillosos del rival. Els de Carles Ribot, però, no comptaven amb l’aparició d’un tercer jugador, Mbaye, que va conduir el Tarragona a la victòria amb vuit triples (quatre ja en el primer quart).

L’equip tarragoní va aconseguir reduir la diferència en el tercer quart de manera ràpida, però sense igualar del tot el marcador (avantatges de 4 i 5 punts) fins al final del període (44-43). El Quart va recuperar marge en l’últim quart (57-53), però a dos minuts del final del partit Mbaye (28 punts i 34 de valoració) va tornar a posar el Tarragona dins del partit amb el seu vuitè triple. Al límit de la seva última possessió, els visitants van aconseguir la cistella que els donaria la victòria. El Quart va tenir encara deu segons i dos tirs de tres nets, però Masllorens i Èric Jiménez els van fallar.