Més bàsquet

Doblet del Bàsquet Girona en el MIC

Promoció. El club gironí triomfa amb els títols masculins U18 i U16. L’Uni Girona s’imposa en la categoria U18 femenina

El Bàsquet Girona va triomfar en el MIC amb els títols en dues de les sis categories. L’equip masculí U18 es va enfrontar en la final a l’Ointxe. Els bascos van resistir en l’inici l’envestida dels gironins, però, finalment, van acabar cedint i el Girona es va imposar per pallissa (92-60). Tant o més clara va ser la victòria del Bàsquet Girona en la final U16 masculina contra el Brainers. Els gironins no van deixar ni respirar els rivals libanesos i es van imposar per 83 a 44. Ferran Díaz va ser el jugador més destacat de la final, amb 23 punts i 7 rebots. La competició masculina va acabar amb la victòria del Zalgiris Kaunas contra l’Alcalá en la final U14 per només dos punts (64-62).

El torneig femení va tenir com a vencedor en la categoria U18 l’Uni Girona, que es va imposar en la final contra el Team MVP portuguès (88-75). La final de la categoria U16 la va guanyar el Trinta rus per només un punt contra el Barça CBS (68-67). Paola Abad (20 punts) va ser la catalana més destacada, mentre que la russa Anna Lurina va acabar amb 26 punts i 9 rebots. En la categoria U14, el títol va ser per al Barça CBS, que va guanyar en la final l’Ointxe basc per 85 a 67.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)