FEB

El Quart, sense fase d’ascens

Bàsquet. EBA

OLIVAR 68 QUART 72

ANAGÁN OLIVAR:Pradilla (15), Krejci, Urdiain (11), Ascanio (11), Garcia (4) –cinc inicial–; Lobaco (14), Corrales (8), Andersson (5), Vicente i Belmonte. 15/27 de dos. 10/41 triples (3 Urdiain, 2 Lobaco i Corrales i 1 Pradilla, Andersson i Ascanio). 8/14 tirs lliures. 49 rebots (13 Ascanio). 13 assistències (4 Ascanio). 69 de valoració (22 Pradilla).CB QUART GERMANS CRUZ:Bataller (8), Coderch (8), Martorell (3), Vila (5), Dos Santos (12) –cinc inicial–; Masllorens (10), Serra, Edu Jiménez (3), Mora (13) i Artacho (10). 25/48 de dos. 4/36 triples (2 Masllorens i 1 Mora i Vila). 4/4 tirs lliures. 50 rebots (10 Dos Santos). 9 assistències (3 Edu Jiménez). 77 de valoració (20 Bataller).PARCIALS:19-19, 17-22 (36-41), 14-17 (50-58) i 18-14 (68-72).ÀRBITRES:Benavente i Romero.COMENTARI:El Quart va fer els deures i va guanyar el seu partit contra El Olivar (68-72), però no podrà disputar la fase d’ascens –la juga el segon– per la victòria de l’Igualada a la pista del Martorell (76-93). En el seu últim partit de la temporada, els de Carles Ribot van tenir el domini en tot moment. Només en els últims minuts, a causa d’una antiesportiva en un llançament de triple, els aragonesos es van acostar en el marcador. El Quart, però, no va patir i es va endur la vintena victòria del curs.