FEB

Andrea Vilaró deixa el Cadí

Bàsquet. Lliga femenina. L’aler de Barcelona (1,85 m, 1993) tanca una etapa de quatre anys a La Seu després de fer-hi la seva millor temporada

Andrea Vilaró no seguirà el curs que ve a La Seu d’Urgell, segons ha anunciat el Sedis en un comunicat en què especifica que el club havia ofert la renovació a una de les sensacions de la temporada. L’aler barcelonina tanca una etapa de quatre anys al Cadí, club amb qui ha disputat més de 100 partits.

Vilaró ha fet una brillant temporada i ha estat la referència de l’equip, tercer a la fase regular i semifinalista a la copa en la seva primera presència en una fase final. MVP de la jornada 19 amb 36 de valoració (19 punts, 7 rebots, 6 assistències i 5 recuperacions en el 77-57 contra Guipúscoa), l’aler va ser escollida en el cinc ideal de la lliga. En el play-off, també contra les basques en el primer partit dels quarts de final, va fer el seu sostre amb 38: 29 punts (6/6 triples) i 6 rebots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)