NBA

Kawhi anota al darrer segon i els Raptors són finalistes (92-90)

NBA. Els de Marc Gasol jugaran la final de la Conferència Oest contra els Bucks de Pau Gasol (lesionat)

Una cistella de les que entren una de cada 1.000 intents ha donat el passi als Raptors (92-90) cap a la final de la Conferència Oest que jugarà contra els Bucks de Pau Gasol -tot i que serà baixa perquè l’han operat-. Els de Toronto han eliminat en el setè i definitiu partit de la sèrie (4-3) als Sixers amb un tir de Kawhi des de la cantonada quasi trepitjant la línia del triple. La pilota ha botat fins a quatre vegades a la cistella abans d’entrar. Ha estat un tir que queda ja per a la història dels play-off de l’NBA. El matx ha estat igualat amb Kawhi Leonard com a gran referent (41 punts) ben secundat per Serge Ibaka (17 punts i 8 rebots) i bona defensa de Marc Gasol (7 punts i 11 rebots). També dobles figures de Pascal Siakam (11+11). Pels de Philadelphia el cinc titular arribant o superant tots els cinc jugadors els 13 punts en un bon treball col·lectiu.

També seran a la final, però de la Conferència Oest, els Blazers que han assaltar Denver (96-1000) en el setè i definitiu partit de la sèrie (3-4). El principal responsable que els de Portland tornin a una final de conferència 19 anys després ha estat CJ McCollum que ha acabat amb 37 punts i 9 rebots. Al seu costat Damian Lillard ha fregat el triple doble (13 punts, 10 rebots i 8 assistències). Nikola Jokic (29 punts i 13 rebots) ha estat insuficient. Jamal Murray ha acabt amb 17 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)