NBA

Els Bucks s’apunten l’1-0 amb remuntada (108-100)

NBA. Els Raptors de Marc Gasol (6 punts i 12 rebots) han dominat durant quasi 40 minuts el primer partit de la final de Conferència Est

Els Bucks han sumat la primera victòria de la final de la conferència Est en superar els Raptors de Marc Gasol (6 punts i 12 rebots). Els de Milwaukee han guanyat un partit on no han fet un gran joc ni han tingut el dia en el tir i que han acabat sumant gràcies a una remuntada al darrer quart. De fet, els de Toronto han dominat durant quasi 40 minuts amb una renda sobre els 10 punts. Antetokounmpo ha fet números (24 punts, 14 rebots i 6 assistències però amb un 7/16 tirs de camp. La clau ha estat el pivot Brook Lopez amb 29 punts i 11 rebots que ha fet molt mal dins la pintura. També han sumat Mirotic (13) i Middleton (11). Pels Raptors la parella Kawhi Leonard (31 punts i 9 rebots) i Kyle Lowry (30+8) ha estat insuficient. Pascal Siakam ha estat discret (15+6) i Ibaka testimonial (4+4). El segon partit de la sèrie es jugarà també al Fiserv Forum de Milwaukee la matinada de divendres a dissabte (2.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)