FEB

‘Yoyo’ Nogic, la canonera del Cadí

Bàsquet Lliga Femenina. L’alera nascuda a Belgrad i amb passaport portuguès (1,85 m, 1997) ha completat el cicle universitari a Providence. El darrer curs hi ha acreditat 14 punts i 3,3 rebots

Jovana Nogic (1,85 m, 1997) és el tercer fitxatge del Cadí la Seu per al curs que ve, el del debut en la competició europea.

Yoyo, com es fa dir l’alera nascuda a Belgrad i emigrada a Lisboa amb la seva família als dos anys (té la nacionalitat portuguesa), ha disputat 35 partits aquesta temporada a l’NCAA amb la Universitat de Providence i hi ha acreditat 14 punts i 3,3 rebots per partit en 30 minuts de mitjana. El seu punt fort és el tir exterior: 39,4% en triples (93/236). El curs anterior en 31 partits va estar més encertada i tot: 17 punts amb un 41% d’encert amb 87/212. Abans havia jugat en l’Sporting Lisboa Benfica, i en l’última temporada (2014/15), titular, hi va fer 14 punts (44,2 % en triples) i 3,7 rebots per partit.

“Nogic és una jugadora amb un talent especial amb el tir. És una alera gran amb molta facilitat per carregar el llançament, i això en dificulta molt la defensa. Jove, amb molta ambició i gana per fer carrera”, és la definició que en fa el seu entrenador al Sedis, Bernat Canut.

Yoyo Nogic és el tercer fitxatge del Cadí després de la base Laura Peña (Femení Sant Adrià) i de la pivot Elin Gustavsson (Ferrol). Yure Díaz, Anna Palma, Ariadna Pujol, Irati Etxarri i Georgina Bahí continuen a la Seu d’Urgell després de fer-hi la millor temporada de la història del club: classificació per a la copa per primer cop (semifinalista), el tercer lloc en la lliga regular i la presència per segon cop en les semifinals pel títol.

BERNAT CANUT

“És una alera gran amb molta facilitat per carregar el llançament”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)