ACB

El Madrid, primer finalista de l’ACB (78-85)

ACB. Ha superat per la via ràpida (3-0) al València amb un gran Rudy Fernández (16 punts)

El Madrid és el primer finalista de l’ACB després de vèncer a la Fonteta de Sant Lluís el tercer partit de la sèrie al millor de cinc enfrontaments (78-85). Els de Pablo Laso esperen rival que podria ser el Barça si demà venç a Saragossa.

El matx entre valencians i madrilenys ha estat igualat durant els primers 20 minuts (38-35). Al segon temps però els de Pablo Laso s’han posat per davant liderats per un Rudy Fernández molt encertat des de la llarga distància. Els de Jaume Ponsarnau han sobreviscut amb els 5/6 triples de Dubljevic però els blancs sempre han anat per davant amb el València a remolc. A 8,5 segons pel final Jaume Ponsarnau ha donat entrada al capità Rafa Martínez perquè fos ovacionat per la Fonteta de Sant Lluís en el seu comiat del club. El de Santpedor ha acabat amb llàgrimes en un acte molt emotiu després d’11 temporades al València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)