FEB

Dos de quatre al tres per tres

Bàsquet. Les dues directores de joc són mig equip de la selecció estatal per al 3x3 femení dels Jocs Europeus a Minsk (Bielorússia)

Núria Martínez (1,74m, 1984) i Yurena Díaz (1,76 m, 1993) són dues de les quatre jugadores convocades per la FEB que disputaran el torneig 3x3 en la segona edició dels Jocs Europeus, a Minsk (Bielorússia) del 18 al 24 de juny. Marta Canella (Patatas Hijolusa) i Nogaye Lo (Quesos El Pastor) completen l’equip que dirigeix José Ignacio Hernández.

Núria Martínez és habitual en la selecció 3x3 i fa un any ja es va quedar a les portes de la lluita per les medalles en el campionat del món que es va fer a Manila (Filipines). L’equip espanyol va perdre amb França en els quarts de final (19-17).

Espanya juga tres partits en la primera fase. Primer contra Estònia el dia 21 i després contra Ucraïna i Letònia el dia 23. Els quarts de final, les semifinals la final i el partit pel tercer i quart lloc són el dia de Sant Joan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)