Eurocopa

La ruta europea ja està marcada

Eurocopa. El debutant Joventut i el MoraBanc ja saben quins rivals tindran en la primera fase, amb el repte de poder ser a la final que dona com a premi dos bitllets per a l’Eurolliga del curs següent

El Joventut i el MoraBanc van saber ahir quins serien els seus rivals a l’Eurocopa. Els verd-i-negres jugaran contra el Darussafaka d’Istanbul, l’Unics Kazan rus, el Cedevita Olimpija de Ljubljana (eslovè), el Brescia italià i el Nanterre francès. Debutaran el 2 d’octubre a la pista del Nanterre i el debut al Palau Olímpic serà el 9 contra el Brescia. Encara falta determinar si els partits seran els dimarts o els dimecres. Per la seva banda, al MoraBanc li ha tocat el Promitheas Patras grec, el Maccabi Rishon israelià, el Ratiopharm Ulm alemany, el Mònaco francès i la Virtus de Bolonya. El seu debut serà el 2 a la pista del Mònaco i el primer partit a la Bombonera serà contra el Ratiopharm el 9. Al grup B hi ha el Lokomotiv Kuban, el Rytas, el Tofas Bursa, el Llemotges, el Partizan i el Venècia; i en el D l’Unicaja, el Galatasaray, el Buducnost, l’Oldenburg alemany, el Trento italià i el Gdynia polonès.

El president i CEO de l’Eurolliga, Jordi Bertomeu, va confirmar que els dos finalistes obtindran plaça per la màxima competició continental de la temporada vinent. Això ha portat polèmica perquè l’Eurolliga ha deixat sense plaça el campió de l’ACB. El president de la Penya, Juanan Morales, va destacar el nivell de la competició: “Hi ha tanta qualitat que no sé quin és el pitjor grup; sé que per l’Olímpic passaran grans equips.” El president del MoraBanc, Gorka Aixàs, va subratllar la dificultat de la primera fase: “És un grup competitiu i, després de jugar els dos últims anys, ens ho plantejarem fase a fase.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)