Eurolliga

L’estada a Camprodon, la principal novetat de la pretemporada de l’Uni

Bàsquet. L’Spar Citylift s’hi estarà quatre dies i hi jugarà el primer amistós, contra el Barça CBS de la lliga femenina 2

L’Spar Citylift ja té programada la posada a punt per al segon projecte gironí a l’Eurolliga, quatre anys després del seu debut continental.

La plantilla de l’Uni començarà a entrenar-se, a Fontajau, el dimecres 28 d’agost després de les pertinents proves mèdiques. El primer partit amistós serà el 7 de setembre, a Camprodon amb el Barça CBS de la lliga femenina 2, amb el qual l’equip tancarà una estada de quatre dies al centre neuràlgic de la vall camprodonina, al Ripollès. És la principal novetat de la pretemporada, el punt fort de la qual serà l’endemà de la Diada, el dijous 12 de setembre amb un amistós amb el BLMA.

Els títols

El duel amb l’equip de Gabby Williams, botxí gironí en les semifinals de la darrera Eurocopa, serà la mateixa setmana en què l’Spar Citylift afrontarà la primera de les dues opcions que té d’engreixar el seu palmarès. L’Uni jugarà la final de la lliga catalana femenina, a La Seu d’Urgell el dia 15 contra el Cadí. El dissabte 21, a Fontajau, l’equip d’Èric Surís es trobarà per primer cop amb l’Avenida, en la final de la supercopa. El cap de setmana següent, l’últim del mes de setembre, la lliga femenina 2019/20 comença amb l’Open Day a Saragossa. A la capital aragonesa, el defensor del títol, es veurà les cares amb el València de Queralt Casas i Julia Reisingerova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)