ACB

Mor Chicho Sibilio als 60 anys d’edat

Bàsquet.

Notícia tràgica per al món del bàsquet. L’exjugador blaugrana Chicho Sibilio ha mort avui als 60 anys d’edat, segons ha confirmat en un tuit la Federació Dominicana de Bàsquet. Sibilio, a qui se li havia agreujat la salut a causa d’una diabetis, ha mort a la seva finca de Nigua, a la República Dominicana, el seu país natal. Amb nacionalitat espanyola des del 1977, Sibilio va formar part del mític Barça entrenat per Aíto García Reneses, en el qual va tenir com a companys d’equip Nacho Solozabal, Andrés Jiménez, Juan Antonio San Epifanio, Epi, i Audie Norris, entre d’altres. En el seu palmarès amb el Barça hi llueixen 5 títols de l’ACB, 8 copes, 2 recopes d’Europa, 1 copa Korac i 1 mundial de clubs, entre d’altres.

Després de 13 anys al club blaugrana (1976-1989), Sibilio va fitxar pel Taugrés de Vitòria, on va jugar fins a la seva retirada, el 1993. També va ser internacional amb la selecció espanyola en 87 partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)