FCBQ

Les pedreres catalanes, protagonistes en l’or europeu cadet

Bàsquet. Amb la direcció de Dani Miret (CB Prat) i la presència de Montero, Vázquez (Penya), Caicedo, Ordóñez (Barça) i Naspler (Manresa), Espanya es proclama campiona continental

Cinc jugadors catalans i el tècnic badaloní, Dani Miret, s’han proclamat campions d’Europa cadet en el torneig FIBA celebrat a Udine. Espanya va obtenir l’or després de guanyar França, la gran favorita (61-70) en la final, amb una actuació superlativa de l’aler de La Roca del Vallès, Michael Caicedo (Barça) amb 21 punts i cinc rebots. El capità de la selecció, el manresà Toni Naspler es va encarregar d’aixecar la copa de campió europeu per Espanya que aquest estiu ha pujat al podi en tots els europeus (or amb l’sub-16 i l’sub-18 i plata amb el sub-20) amb molt protagonisme dels clubs catalans. Iker Montero i Guillem Vázquez (Joventut) i el navarrès Iñaki Ordóñez (Barcelona) han col·laborat activament en la consecució de l’or.

“Hem aconseguit fer un equip sòlid defensivament d’un grup de jugadors heterogeni, procedent de clubs diferents, cosa que no és fàcil”, ha explicat a L’Esportiu l’entrenador del Joventut i del CB Prat, Dani Miret: “El fet que hi hagi molts catalans en la selecció campiona [5 de 12 en la convocatòria final] demostra la bona salut del bàsquet català. No és només un èxit de la Penya, del Barça i del Manresa, si no que també ho és per aquells altres clubs formadors que sovint no estan sota els focus però que fan una feina imprescindible”, va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)