Més bàsquet

L’Spar Citylift guanya el primer amistós 93-39

Bàsquet.

L’Spar Citylift s’ha imposat al Barça CBS per 93-39, en el primer amistós de pretemporada i en el darrer dia de l’estada a Camprodon, que l’Uni va començar dimecres. El campió de la darrera lliga ha començat molt fort (23-7 al primer quart), amb les novetats oferint un nivell molt alt, a l’altura del que espera aquest curs amb el retorn a l’Eurolliga a l’equip gironí.

Mendy (2-0) i Elonu (7-2 assistida per Palau) han marcat la pauta els primers quatre minuts i mig (9-2) amb quatre punts cadascuna. Ajdukovic, sortint de la banqueta per Coulibaly ha fet l’11-2 amb una pilota de Mendy del pal alt a sota el cèrcol. La sèrbia ha mostrat també les seves capacitats d’esquena a l’anella (20-7) i una altra de les noves, Araújo, que a més de sortir amb bot després de rebot la clava des de 6,75 m (16-5 i 33-13). Oma, amb 9 punts al segon quart (30-11 triple).

La segona meitat (45-20 al descans) ha començat amb Rosó anotant accions marca de la casa (47-20 i 51-20. Com Elonu (49-20 i 53-22 acabant un contraatac). La nigeriana nascuda a Houston ha jugat alguns minuts al perímetre i, com Araújo, mostren el llistó de l’equip d’Èric Surís per a aquest curs, de nivell Eurolliga. També Ajdukovic, molt fina en atac (assistència a Oma: 76-29). O Coulibaly, fiable en el rebot i en la lluita cos a cos.

Mendy, amb entrades a tota velocitat (82-33) o transformant un triple d’una jugada de fons (89-39) ha animat el final del partit, amb el colofó del triple d’Aina Martín (92-39) i l’ovació a Laia Palau amb l’entrada de Núria Bagaria, la tercera de les jugadores del Citylift GEiEG Uni que encara no havia sortit (Alba Coma i Martín sí).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)