Mundial

La Grècia d’Antetokounmpo plora; l’Austràlia d’Ingles riu

Bàsquet. Mundial 2019. Espanya juga avui (15 h) contra Polònia i ja sap que si passa l’eliminatòria toparà amb els australians o la República Txeca

La selecció espanyola juga avui (15 h Cuatro i DAZN) els quarts de final contra una Polònia amb molts vells coneguts ACB com Ponitka, A.J. Slaughter o Adam Waczynski. Ha estat una de les sensacions del mundial, però sobre el paper Espanya és superior. Això sí, els polonesos juguen sense cap tipus de pressió. L’altre plat fort del dia (13 h) és l’Argentina-Sèrbia. Una de les dues quedarà fora i, per tant, sense premi, fet que serà una decepció majúscula.

Qui tampoc té pressió ja és la Grècia de l’MVP de l’NBA Giannis Antetokounmpo, Sloukas, Calathes, Printezis, Bourosis i companyia. Antetokounmpo ahir va ser eliminat per faltes i va veure com Grècia quedava fora contra pronòstic en no ser capaç de vèncer de 12 punts la República Txeca de l’ex-Barça Satoransky, que es cola en els quarts. També va quedar fora el Brasil de Varejão i Huertas que dirigia Asa Petrovic, mentre que qui confirma el gran presagi és Austràlia, que està generant un bàsquet elèctric, vistós, però sobretot efectiu, ja que ha arribat a les eliminatòries sense haver perdut cap partit. L’ex-Barça Joe Ingles podria trobar-se a semifinals amb el seu amic Ricky Rubio (tots dos ex-Jazz). Austràlia està trobant diversos jugadors en ple estat de forma i confiança òptima com són Patty Mills, Andrew Bogut, Matthew Dellavedova, Aaron Baynes o Joe Ingles. Ahir es van assegurar el primer lloc i evitar els Estats Units en l’encreuament després de superar una França que està desplegant un gran joc amb l’NBA Evan Fournier excels (31 punts, 6 rebots i 4 assistències) secundat per De Colo (26).

Espanya busca el bitllet a Tòquio 2020

La selecció espanyola també està pendent d’altres partits per assegurar-se un bitllet per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Per assegurar-se la plaça ha de guanyar a Polònia i que França perdi contra els EUA i que la República Txeca ho faci contra Austràlia. Ja estan classificades per diferents continents el Japó, com a organitzadora, Austràlia (Oceania), Nigèria (Àfrica), l’Iran (Àsia) i l’Argentina i els Estats Units (Amèrica).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)