Mundial

Fracàs absolut de Sèrbia

Quarts. Campazzo (18 punts i 12 assistències) i els 20 punts de Scola (39 anys) ensorren un equip de Djordjevic (97-87) farcit d’estrelles NBA i d’Eurolliga que pateix una patinada sonada

Fins ahir a la primera fase de grups havien decebut Alemanya, la Xina, Lituània, Rússia, Itàlia, Grècia i el Brasil. Però ahir es va produir la patacada més gran del campionat perquè va ser eliminada de la lluita per les medalles. El tècnic Sasha Djordjevic s’ha de menjar les seves pròpies paraules, perquè deia que en un enfrontament amb els Estats Units els nord-americans haurien necessitat tenir a Déu del seu costat. Però la realitat és que qui necessitarà un Déu per salvar la seva destitució és Djordjevic. L’Argentina de Scola (39 anys) va sotmetre a un correctiu un equip serbi amb estrelles NBA i d’Eurolliga que en el moment en què hi ha hagut un equip tàctic i amb talent al davant els ha sotmès. Scola (20 punts, 5 rebots i 21 de valoració), el base del Madrid Campazzo (18 punts, 12 assistències, 6 rebots i 27 de valoració), l’aler blanc Gaby Deck (13+8), Laprovittola (8) i l’aler del Baskonia Garino (15), els botxins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)