FEB

Geo Bahí lidera el Cadí cap al seu segon triomf (61-59)

Bàsquet. La capitana de l’equip de l’Alt Urgell ha empatat a 58 amb un triple quan faltaven 55 segons i ha posat per davant el Sedis amb un altre tir de 6,75 m a 14

El Cadí la Seu ha enllaçat el seu segon triomf en dues jornades en l’estrena a casa, contra l’Araski i després d’anar per darrera en el marcador amb una diferència que ha tingut la màxima en 15 al tercer quart (31-46 Tània Pérez).

Bahí havia donat l’únic avantatge al Sedis (3-2) amb el seu primer triple però l’Araski s’ha mostrat més sòlid a l’inici i ha obert una escletxa (9-19) que ha sabut mantenir fins el darrer quart, quan la pivot gironina ha agafat les regnes del seu equip amb el seu segon triple per empatar a 58 quan faltaven 55 segons pel final, primer, i posar-lo per davant amb el tercer (3/5) a 14 i mentre les navarreses perdien la penúltima possessió per passes i fallaven el tir per l’empat (Asurmendi els dos cops): després.

“El més important era guanyar, hem anat tot el partit per darrera però l’equip ha demostrat tenir caràcter. No ha estat fàcil” ha dit Bahí a Teledeporte, que recordava: “No donem mai un partit per perdut”.

Bernat Canut ja ha comptat avui amb Sydney Wiese, que ha sortit en l’equip inicial i que ha acreditat sis punts (2/4 triples, només ha llançat de tres), 5 rebots, 3 assistències i 7 de valoració.

La màxima anotadora local ha estat l’altra nord-americana del Cadí, Tinara Moore, amb 16 punts i 16 de valoració, la mateixa que Geo amb 13 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)