FEB

El Cadí s’exhibeix a la pista del Promete (59-78)

Bàsquet.

El Cadí la Seu ha encadenat el tercer triomf i continua invicte a la lliga amb un gran partit a la pista del Promete (59-78), equip que ha estat ben anul·lat tot i la experiència i qualitat de les seves jugadores interiors, Gidden i Dongue. En atac la mobilitat i l’encert, sempre de jugadores diferents, en moments clau ha estat determinant. Moore (14 punts i 6 rebots) ha estat la més destacada.

L’equip de Bernat Canut ha fet una gran sortida amb Wiese liderant l’atac (2-12) i molt bona defensa. Després Guidden i Dongue s’han posat les piles sota les anelles i les locals s’han apropat (1216). Al segon quart el Cadí ha fet una altra estirada gràcies a Ariadna Pujol, que amb tres cistelles seguides ha fet que l’equip anés al vestidor amb la màxima diferència (33-46). El tercer quart ha estat de llibre per a les catalanes. En atac l’equip ha fet mal, sobretot Moore (6 punts), i la defensa d’ajudes i pressionant ha assecat les locals. Nogic, amb una suspensió, ha clavat el 43-60, la màxima diferència abans d’afrontar els deu minuts finals.

En els últims minuts l’equip no ha baixat la intensitat. Laura Peña ha fet tot un recital de com controlar el ritme d’un partit i la diferència ha arribat fins als 24 punts (49-73).