Eurolliga

L’Spar Citylift ja vola cap a Istambul

Bàsquet. L’equip ha sortit a primera hora del matí de Girona per evitar problemes a la Terminal 1 de l’aeroport del Prat i arribarà aquesta tarda a Turquia on demà debuta a l’Eurolliga

L’Spar Citylift ha pogut accedir a la Terminal 1 de l’aeroport del Prat sense problemes després que ahir a la nit els manifestants del Tsunami Democràtic anessin desallotjant les diferents instal·lacions que havien ocupat. Això permetrà l’equip gironí arribar a l’hora prevista a Turquia (16.40 h) per preparar el seu debut de demà a l’Eurolliga contra el Fenerbahçe (17.30 h). El vol de l’equip estava previst a les 13h15 i l’autobús de l’equip ha marxat de Girona amb unes quantes hores d’antelació per evitar qualsevol maldecap per la situació que es va viure ahir.

El club, que juga la seva segona Eurolliga de la història, havia avisat ahir a a la FIBA de la possibilitat de perdre el vol després de l’ocupació de la terminal durant tota la tarda i la nit d’ahir.

Pluja d’abonats

El club gironí ha anunciat aquest matí que ha arribat als 2.377 abonats, rècord den la història de l’entitat, per sobre fins i tot de les previsions que havien fet en començar la campanya. El títol de lliga de la temporada passada i el reclam de l’Eurolliga, doncs, ha estat efectiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)