Eurocopa

La Seu d’Urgell, al mapa europeu

Eurocopa femenina. El Cadí debuta a la pista del Landes (20 h, Esport3), un rival en què juga l’ex-Sedis Anna Suárez i que és quart a la lliga francesa; Canut només té el dubte de Laura Peña

El Cadí la Seu ja és a Landes, on aquest vespre (20 h Esport3) debutarà a la competició europea després de la gran temporada que va fer l’equip de Bernat Canut i que li ha valgut el bitllet per jugar a Europa. Hi ha vuit grups de quatre equips cadascun que fan una lligueta. A més del Landes i el Cadí també hi ha l’Aluinvent DVTK Miksolc i el PEAC-Pécs hongaresos. Els dos primers passen directament. Les lleidatanes van partir ahir en autocar per mirar de superar un rival que a la lliga francesa és el quart classificat amb un balanç de 2-1. Entre els principals perills de l’equip de Julie Barennes hi ha l’ex-Perfumerias Elin Eldebrink, però també hi trobem l’ex-Cadí Anna Suárez. També hi ha la històrica Celine Dumerc (37 anys). El matx es disputarà al pavelló l’Espace Francois Mitterrand de Mont-de-Marsan amb capacitat per a tres mil espectadors. Laura Peña és dubte amb un esquinç que ja li va impedir de jugar diumenge. Canut diu que han d’anar a gaudir de l’Eurocopa: “Amb ganes de ser competitius i de gaudir d’aquest partit davant el Basket Landes en una de les pistes més maques d’Europa i amb millor ambient.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)