Eurocopa

Prepelic fa embogir amb la cistella de l’any (85-82)

Eurocopa. L’eslovè havia fet un partit horrorós però va anotar de camp a camp en l’últim segon per enfonsar el Darüssafaka; Omic va ser ‘castigat’

Les estrelles tenen un don que porten de sèrie. Ho sabem perquè no fa gaire per Badalona va passar un tal Laprovittola que feia meravelles, que apareixia en els moments en què feia falta i sobretot guanyava partits. Prepelic fa el mateix. L’eslovè acumulava una sèrie de 1/9 tirs de camp fent un partit horrorós però va agafar la pilota després que Harangody atrapés el rebot i va llançar de camp a camp en l’últim segon per aconseguir la cistella de la temporada a Europa i donar el triomf als verd-i-negres. La Penya va amb pas ferm en l’Eurocopa. Ara només li queda fer-ho en l’ACB. Dissabte contra l’Estudiantes té la primera oportunitat.

El matx va estar marcat per la igualtat inicial, tot i que els turcs, més físics, van avançar-se (16-22). Va reaccionar la Penya amb quatre triples (30-26) i un gran Xabi López-Arostegui, però en el descans el Darüssafaka es va tornar a avançar (38-44). En el tercer quart van aparèixer els problemes (38-47). Però curiosament amb Zisis, Prepelic i Omic a la banqueta, els tres grans fitxatges, la Penya va reaccionar amb la gent de la casa, intensitat i actitud. Omic ja no va jugar els minuts finals, els decisius, en què es va entrar en una fase de màxima igualtat. Un triple de Zisis va avançar els verd-i-negres (72-71) i en un cara i creu final va aparèixer el nou ídol de Badalona, Prepelic, per anotar la cistella de l’any.

PREPELIC

1/9
tirs
acumulava Prepelic en el moment d’anotar la cistella guanyadora amb un 1/5 en tirs de dos i un 0/4 de dos. L’eslovè, però, no va perdonar.

VESTIDORS

He fet un partit horrible però no renunciaré a assumir la responsabilitat mai
Klemen Prepelic
Els de la casa ens han donat el plus que feia falta i Prepelic, el talent
Carles Duran
Patrocini

Basquet. Eurocopa masc. Grup C

Pos. Equip P J G P PF PC
1 Darussafaka 2 3 2 1 233 223
2 Joventut 2 3 2 1 244 235
3 Unics Kazan 2 3 2 1 249 243
4 Brèscia 2 3 2 1 230 227
5 Nanterre 1 3 1 2 242 244
6 Olimpija 0 3 0 3 211 237
  Top 16  
Darrera actualització: 16-10-2019 23:45:42

Històrics de la Penya molt crítics

Abans del matx es van repartir a la porta del Palau pancartes de “Llibertat presos polítics” en una iniciativa d’Òmnium Cultural del Barcelonès Nord. Entre els que es van sumar a les crítiques del silenci de la Penya després de la sentència del procés. Entre els que hi van ser presents i crítics amb la Penya, els fills de fundadors com ara Miquel Estruch, Josep Maria Massot i Francesc Cairó. També hi havia exjugadors com ara Josep Maria Margall i Xavi Rojas. Després, la xiulada cap a la llotja i, cada minut 5 de cada quart, crits de “Llibertat presos polítics” i pancartes a l’aire.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)