Eurocopa

La Penya topa amb un Unics molt superior (86-74)

Eurocopa. El Joventut té manca d’ofici, no defensa bé i troba a faltar molts referents en atac

La Penya tornarà de Kazan amb les mans buides perquè ha topat amb un gran Unics (86-74). El Joventut ha pagat un mal segon quart i ja té clar que si no va dur en defensa i no té encert des de la llarga distància guanyar fora de casa a Europa és molt complicat.

El primer quart la Penya ha estat massa tou en defensa i això ha fet que l’Unics, amb jugadors amb tanta qualitat i experiència com Mantzaris, Kaimakoglou, Smith, Tyus o McCollum, hagin anotat 26 punts. Però Omic i Prepelic estaven encertats i s’ha arribat al segon quart amb tot obert (26-21). El problema ha arribat en el segon període quan la Penya s’ha encallat en atac, les rotacions no han funcionat i han començat a perdre pilotes. Tantes com nou i moltes no forçades. Curiosament però tot i l’allau ofensiu dels russos la Penya ha estat els nou primers minuts sense fer cap falta personal. La diferència al descans semblava insalvable (49-22) amb un trist 3/15 triples i un 10/21 tirs de dos. Al segon temps no ha canviat res perquè la Penya ha viscut impotent a la superioritat russa i al festival de McCollum amb 26 punts al final del tercer quart. La Penya ha arribat a perdre de 19 punts (72-53). Però l’energia dels joves ha servit per tornar a remuntar el matx amb Prepelic a la banqueta (76-66 a cinc minuts pel final) però la Penya ha arribat ofegada i ha encaixat un 6-0 definitiu (82-66).