Eurocopa

El Cadí s’exhibeix contra el Peac a l’Eurocup (89-57)

Bàsquet.

El Cadí ha sumat la segona victòria en l’Eurocup després de fer tota una exhibició contra el Peac hongarès a la Seu en un partit que ha acabat amb un petit festival ofensiu de les catalanes (89-57). Yurena Díaz (15 punts) i Tinara Moore (14 punts i 7 rebots) han estat les més destacades d’un equip en què Ariadna Pujol ha tornat a jugar molts minuts de qualitat (7 punts i 6 assistències). Wiese i Etxarri, per la seva banda, han seguit en la línia ascendent de les últimes jornades. Per l’equip hongarès només la pivot nord-americana Cierra Bravard ha plantat cara sota les anelles. El partit s’ha trencat en els primers minuts del tercer quart amb un parcial de 9-2. Amb el triomf el Cadí se situa segon del grup H rere el Basket Lades francès.