Eurocopa

Dimitrijevic, l’heroi de la remuntada (79-77)

Eurocopa. La Penya eixuga un desavantatge de 10 punts amb el macedoni espectacular (23 punts)

La Penya amb les baixes d’última hora de Prepelic, -virus estomacal-, Zagars -problemes d’esquena- i sense Buford -sense el tranfer- ha estat capaç de guanyar al Nanterre (79-77) després d’eixugar 10 punts de desvantatge. Dimitrijevic, amb 23 punts, ha estat el gran heroi amb un partit de record.

El matx ha començat amb una Penya desencertada en el triple (3/12 al descans) i això ha començat a mermar. El Nanterre ha trobat en Butterfield el seu gran referent (13 punts al minut 11, ha liderats els francesos. La Penya no ha aprofitat que Chery i Moore, amb dues faltes ja al primer quart, han pogut jugar tot el segon període sense carregar-se de faltes. Al descans 34-36 amb Moore, la seva gran estrella, amb 0 punts.

Al segon temps les coses s’han complicat quan el Nanterre ha agafat 10 punts de renda (52-62). Però llavors ha aparegut Dimitrijevic per revolucionar el matx juntament amb Harangody. Un 2+1 del base a 4,6 segons pel final ha posat el 79-77. En l’última acció Harangody li ha fet un tap en la penetració d’Oliver.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)