Eurocopa

La Penya no té premi a la remuntada (87-83)

Eurocopa. Els verd-i-negres han arribat a perdre de 19 punts al tercer quart (69-50)

La Penya continua sense guanyar a domicili a Europa i ha perdut a la pista del Brescia que s’enganxa de ple en la lluita per una de les quatre primeres posicions (87-83). La Penya ha salvat el bàsquet-average perquè a Badalona els de Carles Duran havien guanyat de 13 punts.

El Joventut ha començat amb un bon joc col·lectiu però només en atac perquè en defensa ha estat massa tou. La Penya ha arribat a agafar cinc punts de renda (32-37) amb un gran paper de Buford que ha acabat amb 6 punts mostrant la seva qualitat ofensiva. Però els de Carles Duran han desaparegut en els últims minuts tot i només haver fet una falta en els set primers minuts del segon quart i ha encaixat un parcial incontestable de 20-6 per marxar al descans amb el màxim desavantatge (52-43).

Al segon temps semblava que la Penya faria un pas endavant però ha estat al contrari. El Brescia ha apostat pel joc interior i ha castigat per agafar un màxim avantatge (65-50). A partir de llavors els verd-i-negres han encadenat errors per enfonsar-se de 19 punts (69-50). El darrer quart la Penya ha canviat absolutament amb Prepelic castigat a la banqueta després de discutir amb Duran i no defensar, i liderats per Dimitrijevic s’ha situat a 82-79 a 1:01 per acabar el matx. Els de Carles Duran han disposat de dos triples per forçar la pròrroga però Harangody i després López-Arostegui han fallat a 19 segons pel final i allà s’ha acabat tot.