Eurocopa

El Cadí guanya a Pécs (55-71) i segueix endavant en l’Eurocup

Bàsquet.

El Cadí segueix fent història en la seva primera temporada europea i aquest vespre s’ha classificat per a les eliminatòries de l’Eurocup gràcies a la victòria que ha aconseguit a la pista del PEACS-Pécs hongarès. El triomf té doble mèrit ja que arriba en una setmana difícil per a l’equip, que ha perdut per tota la temporada la seva base titular Yurena Díaz per culpa d’una lesió al genoll. La victòria de les catalanes combinada amb la derrota del DVTK Misloc a la pista del Landes (81-66) ha assegurat el segon lloc del grup i l’equip no haurà d’esperar més combinacions –alguns tercers de grup també es classificaran– per celebrar aquest èxit.

Tinara Moore (16 punts i 9 rebots) ha estat la jugadora més decisiva d’un duel que no s’ha trencat fins ben entrat l’últim quart. Nogic (14 punts i 5 rebots) ha mantingut el nivell de tota la temporada i Laura Peña ha complert com a directora titular amb el suport d’Ariadna Pujol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)