Eurocopa

Toca el Hema belga

Eurocopa femenina. El Sedis evita, gràcies a una cistella en l’últim segon, anar a Krasnodar i jugarà contra el subcampió de Bèlgica

Una cistella en l’últim segon de Becky Massey va fer que el Sedis evités haver d’anar a jugar a Krasnodar (Rússia) a 8.000 quilòmetres, quasi tocant a la Xina, i hagi de jugar la primera eliminatòria de play-off contra el Hema belga. El perjudicat és, curiosament, el pròxim rival en la Lliga Femenina del Sedis, el València, que és el que haurà d’anar a jugar l’eliminatòria a la pista russa. El camí del somni europeu del Sedis Cadí, doncs, continuarà amb parada a Bèlgica. Ahir es va acabar la fase regular i les lleidatanes jugaran la següent fase, els trenta-dosens de final, a doble partit amb l’anada el pròxim 19 de desembre i la tornada el 9 de gener. El rival del Sedis Cadí, subcampió de la lliga del seu país, va acabar la fase regular segon amb un balanç de quatre victòries i dues derrotes en el grup I. El Hema té tres jugadores de referència: Billie Massey (12,5 punts i, atenció, 16,8 rebots –25 en un partit– i 27,2 de valoració de mitjana); també destaca la seva germana Becky Massey (13,7 punts i 6 rebots), i Lut de Meyer (12,6 punts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)